Användarvillkor:

Genom att godkänna dessa villkor, godkänner du att följande information om dig sparas. Namn, mailadress, telefonnummer och din IP adress samt vilken tid du är aktiv på denna sida. Dessa data används inte till något annat än att kunna kontakta dig eller ge dig information om denna tävling eller andra arrangemang som arrangerande klubb arrangerar. Anmälan är bindande och återbetalas mot läkarintyg och senast en vecka innan start, administrationsavgift på 50kr tas ut.

Du som använder denna tjänst förbinder dig att vi kan publicera resultat och startlistor med ditt namn på samt att vi även sparar information. Följande information sparas, Förnamn, Efternamn, födelseår, Klubb, Grenar deltagaren skall deltaga i samt Person och säsongsbästa. Även tidpunkt för anmälan sparas.

Vi förbehåller oss rätten att redigera informationen om den är felaktig, eller uppdatera person- och säsongsbästa för att ha så aktuell information som möjligt för att kunna genomföra korrekta och rättvisa friidrottstävlingar.

Om man av någon anledning inte vill synas publikt, skall denna person, personligt kontakta info@hellasfriidrott.se och styrka sin identitet, i dessa fall garanteras inte att personen kommer finnas med på aktuella startlistor på tävlingsdagen.